Пятниця, 19 Квітня
Головна Медіапростір 12 каналів вимагають від ІТК рівних можливостей для аналізу цільових аудиторій

12 каналів вимагають від ІТК рівних можливостей для аналізу цільових аудиторій

704

Дванадцять телеканалів просять Індустріальний телевізійний комітет (ІТК) утриматися від будь-яких змін правил користування даними телевимірювань.

Відповідне звернення до ІТК підписали керівники телеканалів «Еспресо», «Прямий», «UA:Перший», «112 Україна», «Київ», ATR, Music Box, XSport, EU Music, «24 канал», NewsOne і O-TV .

"Просимо зупинити запровадження рішення ІТК щодо обмежень формувати в програмному забезпеченні Markdata Media Workstation цільових аудиторій менше 30 кейсів із 1 листопада 2017 року", – йдеться в ньому.

На думку каналів, воно ставить їх у нерівні конкурентні умови, оскільки працівники телекомпаній, що входять до складу комітету, мають доступ до так званих «сирих даних», а отже, їхня аналітика і дослідницькі інтерпретації глядацької поведінки залишаться на рівні одного кейса після нововведень.

"Ми глибоко стурбовані ситуацією, що склалася на ринку телевимірювання і діями ІТК на користь своїх учасників, і як ліцензійні користувачі даних ТВ-панелі вимагаємо рівних можливостей для аналізу цільових аудиторій без будь-яких обмежень і змін", – підкреслюється в зверненні.

Нагадаємо, ІТК – спеціалізоване об'єднання провідних телеканалів і медіаагентств, що представляє інтереси телевізійної галузі країни і сприятиме її розвитку. У ньому представлені: основні чотири телегрупи (Inter Media Group, «Медіа група Україна», 1+1 media і StarLightMedia) та «5 канал», чотири основні медійні групи (Publicis Groupe Media, Omnicom Media Group, ADV Group, GroupM) і агентство Media Arts Group Ukraine.

Телекритика

Наживо

Ефір

  • 10:00 Дитячий калейдоскоп
  • 10:10 Веселий нотний стан
  • 10:30 Shift: життя у цифрі
  • 10:45 Вулиця
  • 11:00 Телемагазин

Персони

"Сміливі завжди мають щастя" Іван Багряний
Ольга Бабенĸо