Середа, 24 Квітня
Головна На часі У США зняли фільм про українських хакерів, які борються з режимом Путіна

У США зняли фільм про українських хакерів, які борються з режимом Путіна

823

Американський продюсер, режисер і сценарист Адріан Городецький зняв у США повнометражний ігровий фільм про українських хакерів, які борються з Росією, під назвою «Посадити ведмедя» (Cage the Bear), повідомляє Спілка кінематографістів України.

За сюжетом, українські хакери, увірвавшись у кремлівську терористичну інформаційну мережу, викрадають з банківських рахунків гроші, які були призначені для найманців-терористів на Донбасі. Вони закликають усіх стати до боротьби з путінським режимом. У відповідь на ці дії ФСБ викрадає їхню подругу.

Прем'єра стрічки відбулася 11 листопада на кінофестивалі в Редінгу (штат Пенсільванія, США). У ній зіграли актори Тарас Бурка, Марія Нестор, Дейв Вейдлер, Адріан Городецький та ін.

Виробництво фільму «Посадити ведмедя» здійснила кінокомпанія Telligys Productions. Бюджет фільму становить близько $35 тис.

Нагадаємо, у жовтні в США завершилася робота над інді-комедією It’s Gawd! («Це як буря!»), створеною у партнерстві українських продюсерів Романа Базюченка і Джейді Зака з головою Amazon Studios Морганом Ванделом.

"Детектор медіа"

Наживо

Ефір

  • 20:10 Корисно знати
  • 20:45 Вісті
  • 21:10 Вулиця
  • 21:25 Станіславів на початку минулого сторіччя
  • 21:40 Заходеньки

Персони

"Життя вимірюється не кількістю зроблених вдихів і видихів, а кількістю тих моментів, коли від щастя захоплює дух".
Наталя Фармус