Четвер, 28 Березня
Головна На часі Мобільна нативна реклама генерує на 40% більше кліків, ніж інші формати: дослідження

Мобільна нативна реклама генерує на 40% більше кліків, ніж інші формати: дослідження

1131

У 2016 році нативна мобільна реклама викликала на 30-40% більше кліків, ніж усі інші формати просування у мобайлі. Про це свідчать результати дослідження сотень мобільних кампаній, проведених у 2016 році, платформи YouAppi, повідомляє "Телекритика".

Зі слів представників платформи YouAppi, труднощі виникають при розпізнаванні того чи іншого мобільного контенту як нативного, проте зрештою зусилля себе виправдовують.

"Протягом останніх трьох років ми спостерігаємо вражаючу тенденцію до прийняття ідей нативної реклами у мобайлі з боку видавців. Водночас наші клієнти, які просувають прикладні програми, можуть використовувати цей формат з налаштування креативних оголошень в десятках додатків і мобільних сайтів", – каже віце-президент підрозділу медіаменеджменту YouAppi Джулі Бен-нун.

Причини стрімкого зростання популярності мобільної нативної реклами, на думку YouAppi, в позиції win-win для всіх гравців мобільної екосистеми і в простоті її адаптації до різних платформ. Крім того, спостерігається і більш високий рівень прибутковості з такого типу просування за рахунок кращої залученості і конверсії.

Нагадаємо, згідно з прогнозом щодо розвитку ринку мобайла міжнародного мережного комунікаційного агентства Zenith, до 2018 року більшість усієї інтернет-реклами буде мобільною.

"Телекритика"

Наживо

Ефір

  • 19:45 Shift: життя у цифрі
  • 20:00 З перших вуст
  • 20:15 Українська жінка у світовій історії
  • 20:25 Храми Прикарпаття
  • 20:45 Вісті

Персони

"Життя вимірюється не кількістю зроблених вдихів і видихів, а кількістю тих моментів, коли від щастя захоплює дух".
Наталя Фармус