Середа, 17 Квітня
Головна На часі Киянин запустив сервіс для пошуку фільмів по легальних онлайн-кінотеатрах

Киянин запустив сервіс для пошуку фільмів по легальних онлайн-кінотеатрах

733

Київський розробник і засновник стартапу AppStor.io зі створення сайтів для мобільних додатків з App Store Андрій Ткаченко запустив сервіс «Кіно легально». Це онлайн-форма пошуку фільмів і серіалів по інтернет-кінотеатрах з легальним контентом, повідомляє AIN.UA.

За словами розробника, сервіс створений за добу і досить простий у використанні. Він складається з пошуку по базі фільмів на легальних кінотеатрах і Telegram-бота – для тієї ж мети. "Сервіс «Кіно легально» – мій невеличкий «внутрішній хакатон» для популяризації легального контента", – зазначає він.

Сервіс працює на основі результатів індексації основних легальних онлайн-кінотеатрів, доступних в Україні – Megogo, OLL.tv, Divan.TV. Також до бази планується додати Google Play Movies і ivi.ru, який працює в Україні, але поки що не локалізований, оскільки оплата там відбувається в рублях.

Наразі робот сервісу проіндексував близько 9 тис. фільмів. "Для роботи нашого робота є низка сюрпризів. Наприклад, база Megogo, доступна з території РФ, набагато більша, ніж в Україні. Та ж «Гра престолів» у нас недоступна. До кінця тижня, сподіваюся, зберемо всю базу легальних фільмів і серіалів України", – уточнює Андрій Ткаченко.

Нагадаємо, 15 листопада кіберполіціяприпинила роботу групи онлайн-кінотеатрів FS, куди входили fs.to, fs.ua, brb.to і cxz.to. Незабаром про припинення своєї роботи заявили й інші популярні онлайн-сервіси Ex.ua і Torrents.Net.UA.

"Телекритика"

Наживо

Ефір

  • 00:45 Марафон «Єдині новини»
  • 06:45 Вісті
  • 07:15 Завтра вже сьогодні
  • 07:45 Телемагазин
  • 08:00 Молитва за Україну

Персони

"Життя коротке - порушуй правила. Прощай швидко. Цілуй помалу. Кохай щиро. Смійся нестримно . І ніколи не шкодуй про те, що змусило тебе посміхнутись"
Володимир Гелемей