Пятниця, 29 Березня
Головна На часі Facebook назвав теми, що найбільше обговорювалися у 2016 році

Facebook назвав теми, що найбільше обговорювалися у 2016 році

910

Соціальна мережа Facebook склала список найбільш важливих і обговорюваних подій нинішнього року, а також найпопулярніших Facebook Live-відео, повідомляє "Телекритика".

Так, перше місце у списку найбільш обговорюваних подій/явищ у Facebook вже другий рік поспіль посідають президентські вибори у США.

Також до топ-10 тем минулого року увійшли: бразильська політика, гра Рокемоп Go, кампанія Black Lives Matter («Життя чорних мають значення»), Родріго Дутерте і президентські вибори на Філіппінах, Олімпійські ігри, «Брекзит» у Великій Британії, Super Bowl 2016 (головна спортивна подія США), смерть Девіда Боуї, смерть Мохаммеда Алі.

Серед найпопулярніших відео Facebook Live, який став доступний по всьому світу у квітні, лідирує Кендас Пейн (Chewbacca Mom (Мама Чуббака)). 

У топ-10 також увійшли: Тед Йодер з Soundscapes (Саундскейп), Buzzed з Countdown to the next presidential election (Зворотний відлік до початку президентських виборів), Atlanta Buzz з People are lining up to hug police officers in Dallas (Люди стають у чергу, щоб обійняти поліцейських у Далласі), NBC News з Election results (результати виборів), Under the Hood з Video of a truck completely carved out of wood (Вантажівка повністю з дерева), Viral Thread з Population count from US to CA (Кількість населення у США і Канаді після перемоги Трампа), CNN з Election results on Empire State building (Результати виборів на Empire State building), Дена Бліззард з Pokemon Go for moms «Chardonnay Go» (Pokemon Go для мам «Шардоне Go») і Super Deluxe з Election map (Карта виборів). 

Нагадаємо, Google у рамках проекту YouTube Rewind 2016 назвав найпопулярніші відео року на YouTube у світі та Україні. Перше місце в топ-10 найпопулярніших відео в нашій країні в 2016 році посіла серія «Эх, прокачу» мультсеріалу «Маша і Ведмідь».

Наживо

Ефір

  • 06:45 Вісті
  • 07:15 Global 3000
  • 07:45 Телемагазин
  • 01:10 Марафон «Єдині новини»

Персони

"Бути сильним, вірити в добро і йти вперед до позитивних перемог"
Ольга Іроденко